Burger Lovers & PEPSI etsivät Suomen parasta burgeriravintolaa


Burger Lovers & PEPSI etsivät Suomen parasta burgeriravintolaa - ARVONTA!
Hyvät Smoken ystävät, nyt on aika ottaa kantaa ja äänestää sitä ravintolaa, joka tekee parhaat burgerit Suomessa.

Ja kyllähän me kaikki tiedämme, että se paikka on Holy Smoke!

Kommentoi somessa kisakuvaa ja kerro kenen kanssa tulisit juhlistamaan Smoken voittoa ja miksi?!?!? Kaikkien kommentteja antaneiden kesken Tuppu arpoo hapurilaisateriat kahdelle!

Kilpailuaika päättyy 9.6. klo 18.00.Tämä ei ole pelkkä kilpailu, tämä on legenda, ja Holy Smoke tarvitsee sinun äänesi! Kuvittele Smoken mehukkaat pihvit, herkulliset sämpylät ja ne unohtumattomat maut, joita vain Holy Smoke osaa taikoa lautaselle.

Äänestysaika päättyy 9.6.2024, joten älä odota liian pitkään! Mene osoitteeseen https://www.burgerlovers.fi ja anna äänesi sille burgeriravintolalle, joka mielestäsi ansaitsee tulla kruunatuksi Suomen parhaaksi.

Nyt on aika näyttää, kuinka paljon rakastamme Holy Smoken burgereita.
Äänestä, kannusta ja jaa tietoa – tehdään tästä kesän herkullisin hetki!Anna ääni, nauti burgerista ja pidä peukkuja Holy Smokelle!

Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä heti klo 18:00 jälkeen, eli seuraa viestejäsi! Jos voittajaa ei tavoiteta ajoissa, Holy Smoke arpoo uuden voittajan. Voittoa ei voi siirtää, eikä luovuttaa toiselle henkilölle. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin.
HUOM!!! Holy Smoke ei koskaan pyydä arvontaan osallistujia ilmoittamaan tietojaan mihinkään, eikä arvonnan voittajaa pyydetä klikkaamaan linkkejä, emme pyydä mitään maksua voitosta! Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä.

#holysmokeseinäjoki #burgerlovers #HolySmoke #burger #Seinajoki #visitseinäjoki #visitlakeus #seinäjoenkeskustassatapahtuu #tuepaikallista #holysmokeherkut #tuppuarpoo

Linkki HolySmoken Facebookkiin:
https://www.facebook.com/HolySmokeBGC/

Linkki HolySmoken Instagramiin:
https://www.instagram.com/holysmoke.seinajoki/

Linkki Burgerlovers äänestyssivulle:
https://www.burgerlovers.fi/

Äänestys avoinna 9.6.2024 asti