Dry Aged Steak


DA1. SMOKE’S DRY AGED STEAK 21,50€/100g

Holy Smoken parhaimmat pihvit raakakypsytetääntarkoitusta varten
kehitetyssä DRY AGER® -kaapissa.
Raakakypsytys tapahtuu 0-4°C lämpötilassa ilmankosteuden
ollessa 80-85%. Ilma kiertää kaapissa 0,5-2m/sek.
Naudanlihan mureus saavuttaa maksiminsa 28 vuorokauden kypsymisen
jälkeen, jonka jälkeen lihan maku tiivistyy ja kehittyy.

Holy Smoke raakakypsyttää Dry Aged- lihojaan 40-60 vuorokautta.
Raakakypsytys vaatii valikoituja ruhonosia. Kypsennettävässä lihassa
pitää olla luu mukana sekä pinnassa pitää olla reilusti rasvaa.

Holy Smoke käyttää kotimaista naudan lihaa, joka on erinomaista
pihvilihaa.

Raakakypsytyksen jälkeen ruhonosat leikataan luullisena
300-450 g pihveiksi. Pihvit grillataan Holy Smoken hiiligrillissä ja
tarjoillaan mediumina.

Holy Smoken henkilökunta kertoo mielellään lisää saatavana olevista
pihveistä. Pihvin hinta määräytyy luuttoman raakapainon mukaan.

SIDE DISH – LISUKKEET
Talon grilliperunat 2,50
Salaatti 2,50
Grillikasvikset 3,50
Ranskalaiset 2,50
Bataattiranskalaiset 4,50
Kermaperunat 3,50
Valkosipulikermaperunat 3,90
Aurajuustokermaperunat 3,90

SAUCES – KASTIKKEET
Talon sienikastike L, G 3,00
Valkosipulikastike M, G 3,00
Kermainen pippurikastike L, G 3,00
Bearnaisekastike G 3,00
BBQ -kastike M, G 3,00
Jaloviinakastike M, G 3,00
Aura sinihomejuustokastike L, G 3,00
Talon oma chilikastike V, G 3,00