Dry Aged Steak


THE NEXT LEVEL - DRY AGED STEAK
Holy Smoken parhaimmat pihvit raakakypsytetään
tarkoitusta varten kehitetyssä DRY AGER® -kaapissa.
Raakakypsytys tapahtuu 0-4°C lämpötilassa ilmankosteuden
ollessa 80-85%. Ilma kiertää kaapissa 0,5-2m/sek.
Naudanlihan mureus saavuttaa maksiminsa 28 vuorokauden kypsymisen
jälkeen, jonka jälkeen lihan maku tiivistyy ja kehittyy.

Holy Smoke raakakypsyttää Dry Aged- lihojaan 40-60 vuorokautta.
Raakakypsytys vaatii valikoituja ruhonosia. Kypsennettävässä lihassa
pitää olla luu mukana sekä pinnassa pitää olla reilusti rasvaa.

Holy Smoke käyttää Highlander härkää, joka on erinomaista
pihvilihaa. Härän laiduntaminen sekä pitkä kasvatusaika antaa lihalle
riistamaisen ja syvemmän maun.

Raakakypsytyksen jälkeen ruhonosat leikataan luullisena
300-450 g pihveiksi. Pihvit grillataan Holy Smoken hiiligrillissä ja
tarjoillaan mediumina.

Holy Smoken henkilökunta kertoo mielellään lisää saatavana olevista
pihveistä. Pihvin hinta määräytyy luullisen raakapainon mukaan.

DA1. SMOKE’S DRY AGED STEAK 10,00€/100g

SIDE DISH – LISUKKEET
Talon grilliperunat 2,50
Salaatti 2,50
Grillikasvikset 3,50
Ranskalaiset 2,50
Bataattiranskalaiset 4,50
Kermaperunat 3,50

SAUCES – KASTIKKEET
Talon sienikastike L, G 3,00
Valkosipulikastike M, G 3,00
Kermainen pippurikastike L, G 3,00
Bearnaisekastike G 3,00
BBQ -kastike M, G 3,00
Jaloviinakastike M, G 3,00
Aura sinihomejuustokastike L, G 3,00
Talon oma chilikastike V, G 3,00